12 Mart İstiklal Marşı´mızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma programı yapıldı

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma programı yapıldı. Ulu Önder Atatürk, Türk büyüklerimiz, şehitlerimiz ve gazilerimiz anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla tören başladı.  Erdemli ve Başarılı Birey Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy öğrencilere tanıtıldı.Öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve orotoryo büyük beğeni aldı. Mehmet Akif Ersoy gibi değerleri yaşatmak fikirlerin, eserlerini,kişiliğini ve edebi kimliğini bugünkü nesillere anlatmak hepimizin ortak sorumluluğu olduğu vurgulandı.