ANNELER GÜNÜ

Okulumuzda anneler gününe özel kutlama kartı hazırlanarak,öğrencilerimizin annelerine göndererek anneler gününü kutladık.

Her yıl Mayıs ayının 2. pazar günü Anneler Günü olarak kutlanmaktadır. Anneler Günü evrensel bir gündür.

Okul müdürümüz Ünal ÖZDEMİR "Bu günde annelerimizin kıymetini daha iyi anlar onlara sevgimizi ve saygımızı daha çok hissettirmeye çalışırız. Biz biliyoruz ki bütün günleri sizi armağan etsek de siz annelerimizin hakkını ödeyemeyiz. Yaşımız ne olursa olsun bizi hep küçük çocuk olarak gördünüz, koruyup, kolladınız. Bizlerde bu güzel günde sizleri anmak istedik. Bütün çiçeklerden daha güzel kokan, güneşten daha sıcak, her şeyden daha güvenli ve dünyaların bütün mücevherlerinden daha kıymetli annelerimiz; Anneler Gününüz kutlu olsun..." dedi.

ANNELER GÜNÜ