Karne Günü Coşkusu Okulumuzu Sardı!

Bugün, okulumuz öğrencileri için beklenen gün geldi: Karne Günü!

Öğrenciler, sabahın erken saatlerinden itibaren okula coşku ve heyecanla akın etti. Renkli kıyafetleri, gülümsemeleri ve sevgi dolu kucaklamalarıyla öğrenciler, bir yarıyılın daha sona erdiğini kutlamak için bir araya geldi.


Karne dağıtımı sırasında öğrencilerin yüzlerindeki mutluluk ve heyecan okulu adeta aydınlattı. Öğrenciler, başarılarına göre aldıkları notları öğrenmenin yanı sıra, sınıf arkadaşlarıyla bir arada olmanın keyfini de çıkardılar. Bazıları karnesindeki başarılarıyla gururlanırken, diğerleri yeni döneme daha fazla çalışma azmiyle gireceklerini belirttiler.

Okul Müdürü Yusuf UÇAR, karne töreninde yaptığı konuşmada öğrencilere teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi. Ayrıca, öğrencilere şubat tatilinde dinlenmelerini ve enerji toplamalarını önerdi. Öğrenciler, müdürlerinin sözlerini coşkuyla karşılayarak şubat tatiline girmenin mutluluğunu yaşadılar.

Veliler de çocuklarının başarılarına sevinçle tanıklık etti. Karnelerini alan öğrencilerle gurur duyan veliler, çocuklarıyla birlikte bu özel günü kutladılar. Ayrıca, okul idaresi, öğretmenler ve veliler arasındaki iş birliğine vurgu yaparak, başarıların birlikte elde edildiğini belirttiler.

Karne Günü etkinlikleri, okul bahçesinde düzenlenen bir kutlama ile son buldu. Öğrenciler dans edip eğlenirken, veliler de bu anı ölümsüzleştirmek için bolca fotoğraf çektiler. Herkesin yüzünde tebessümle ayrıldığı bu gün, yeni döneme umut ve heyecanla bakmanın habercisi oldu.

Gölkent İlk/Ortaokulu ailesi olarak, öğrencilere iyi bir tatil dönemi ve dinlendirici bir şubat tatili dileriz!

19-01-202419-01-202419-01-202419-01-202419-01-202419-01-202419-01-2024



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin

Etiketler :okul,karne,subat,ara,


  Beğen | 0  kişi beğendi