ÖĞRENCİSİ ÖRNEK DAVRANIŞ GÖSTEREN VELİLERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLDİ.

           Okulmuzda öğrencisi örnek davranış gösteren velilerimiz ödüllendirildi. Sınıf içinde olumlu davranışlarda bulunan, kendisine verilen görevlerin tanımlarını bilen ve ona göre davranan, çevresindeki arkadaşlarına yardımcı olabilen, ders ödevlerini zamanında ve düzgün yapan öğrencilerin velilerine teşekkür belgesi verildi.

          Okulumuz Rehber ve Psikoloji Danışma öğretmeni Orhan SERTDERE Erdemli ve Başarılı Birey Projesi hakkında bilgi verdi.

          Müdür Yardımcısı Faruk BİLGİÇ ödül süreci hakkında bilgi vererek, aslında tüm velilerimiz ödülle layık olduğu ancak velilerimiz arasıda seçim yapmak gerektiğini belirterek  öğretmen ve velilerimize teşekkür etti.

          Ödül verme töreninde bir konuşma yapan okul müdürümüz Ünal ÖZDEMİR;Erdemli ve Başarılı Birey Projesi kamsamında öğrencilerimizin aylık değerler eğitimindeki ve kazanımları kavrama konusundaki başarılarında öğrencilerimize destek olan velilerimize teşekkür ederek bu ilgi ve alakanın artarak devam etmesi dileğinde bulundu. Erdemli ve Başarılı Birey Projesi kapsamında velilerimize belgeleri öğretmenleri tarafından verildi.

VELİ TEŞŞEKÜRVELİ TEŞŞEKÜRVELİ TEŞŞEKÜRVELİ TEŞŞEKÜRVELİ TEŞŞEKÜRVELİ TEŞŞEKÜRVELİ TEŞŞEKÜRVELİ TEŞŞEKÜRVELİ TEŞŞEKÜRVELİ TEŞŞEKÜRVELİ TEŞŞEKÜRVELİ TEŞŞEKÜRVELİ TEŞŞEKÜRVELİ TEŞŞEKÜRVELİ TEŞŞEKÜRVELİ TEŞŞEKÜRVELİ TEŞŞEKÜRVELİ TEŞŞEKÜRVELİ TEŞŞEKÜRVELİ TEŞŞEKÜR



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 2  kişi beğendi